Om Pashminasjal – hvem er vi?

Pashminasjal.dk importerer sjaler og tørklæder fra en fast leverandør i Nepal. Pashminasjal.dk’s varer er udvalgt  i Nepal  ved sammenlignende tests hos forskellige leverandører, og med råd fra en tekstildesigner og en tekstilkonservator.

Vi har gennem årene opnået et image om kvalitet hos kunder i hele landet. Du vil se vores sjaler og tørklæder i TV-transmissioner, på teatre, i restauranter såvel som i firmaer, og på konferencer som “Corporate image”.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller maile.

Telefon

+45 3096 6804

Vi får sjældent reklamationer. Leveringstiden fra leverandøren er af og til lidt ujævn, da man ikke tager tiden så tungt i oprindelseslandet som i Danmark.Når du bestiller er vi ærlige med dette og giver dig besked. Er farven ikke på lager må du påregne ventetid før du får din pashmina afhængigt af hvornår vi bestiller igen . Da vi fører mange farver  skulle  lageret indeholde 300 farver, hvor nogle sælges sjældent.

Har du et specielt farveønske, der ikke findes på farvekortet kan vi næsten altid skaffe farven. Vi benytter internt flere farvekort, herunder et med 600 farver.

Pashminasjal.dk overholder købelovens almindelige bestemmelser.